Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *


Μετά την 1η – μικρή μεν, επιτυχημένη δε - αναρριχητική συνάντηση του Climb Exomvourgo τα Χριστούγεννα και μετά από απαίτηση φίλων και γνωστών, διοργανώνουμε τη 2η αναρριχητική συνάντηση στο Εξώμβουργο το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος (21-24 Ιουνίου).

Στην προσπάθειά μας να υποστηρίξουμε τη δραστηριότητα της αναρρίχησης στην Τήνο, μας βοήθησε πολύς κόσμος, ανάμεσά τους αναρριχητές και ντόπιοι κάτοικοι. Δείγμα της υποστήριξης αυτής είναι η απόφαση της Σχολής Ουρσουλινών* να μας διαθέσει την κεντρική αυλή της Σχολής στα Λουτρά για κατασκήνωση καθώς και κάποιων εσωτερικών εγκαταστάσεων για την εξυπηρέτηση των αναρριχητών.

Σχετικές πληροφορίες: Διαμονή

Διαθέσιμος περιφραγμένος χώρος με σκιά για δωρεάν κάμπινγκ (βλ. φωτογραφίες της Σχολής) – τουαλέτες, νερό.

Μετακίνηση

Για όσους δεν διαθέτουν μεταφορικό μέσο, η Σχολή Ουρσουλινών (βλ. χάρτη) συνδέεται με το αναρριχητικό πεδίο του Εξωμβούργου με σημαδοτημένο μονοπάτι (2 km περίπου), ενώ από και προς τη χώρα της Τήνου υπάρχουν 2 φορές τη μέρα δρομολόγια λεωφορείων.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας:

email: info@exomvourgo.com 
Μάνθος Πρελορέντζος: 6946730291 
Αντώνης Απέργης: 6932472328
Ρόζα Βιδάλη: 6947440962

*Η Σχολή των Ουρσουλινών, της οποίας σήμερα ένα μεγάλο μέρος έχει παραχωρηθεί για να στεγάσει το Δημόσιο Δημοτικό Σχολείο του Δήμου για τα παιδιά των γειτονικών χωριών, στο παρελθόν στέγασε ορφανοτροφείο, οικοτροφείο, γαλλικό Γυμνάσιο, πανεπιστήμιο, ελληνικό δημοτικό, σχολή ταπητουργίας, ραπτικής και αργαλειού, ενώ στην περίοδο ακμής της (1910-1930) στη Σχολή των Ουρσουλινών, φοιτούσαν περισσότερες από 300 οικότροφες μαθήτριες απ’ όλο τον ελλαδικό κόσμο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Σχολή των Ουρσουλινών επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.catholic.gr

Πηγή tinostoday

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Tο smardakito.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Τέλος τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:
mftinos@gmail.com

 
Top