Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Προς
Τους Σεβαστούς Ιερείς, Διακόνους, Μοναχούς, Μοναχές και το Χριστεπώνυμο πλήρωμα της Εκκλησίας Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου-Χίου-Μυτιλήνης και Σάμου
 Αγαπητοί μου,
Δυστυχώς και σήμερα στον 21ο μ. Χ αιώνα, υπάρχουν άφρονες που επιλέγουν τον πόλεμο για να επιλύσουν προβλήματα της παγκόσμιας κοινωνίας!

Εμείς, ως Χριστιανοί, και μαθητές του «Άρχοντα της ειρήνης Χριστού» είμαστε ενάντιοι στη χρήση κάθε είδους βίας για την καταπολέμηση της βίας. 

Επιδιώκουμε και προτείνουμε  ως μέθοδο επίλυσης των μικρών ή μεγάλων προβλημάτων  τον διάλογο. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι, μόνο ένας διμερής ή πολυμερής διάλογος μπορεί να επιλύσει τα όποια εθνικά ή διεθνή προβλήματα.

Η πρόταση  του Αγίου Πατέρα, του Πάπα Φραγκίσκου, για προσευχή και νηστεία το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, προς αποφυγή ενός νέου ολέθριου πολέμου και την επικράτηση της ειρήνης, μας χαροποιεί.

Σας ζητώ  κατά την τέλεση της Θείας Ευχαριστίας του Σαββάτου  7 και της Κυριακής 8 Σεπτεμβρίου, να προσευχηθούμε στον Κύριο για το δώρο της ειρήνης και της συμφιλίωσης  μεταξύ όλων των λαών της γης. Να του ζητήσουμε  να στείλει το Πνεύμα Του το Άγιο με τα δώρα της σοφίας και της φρόνησης στους Κυβερνώντες τα έθνη,  ώστε να κατανοήσουν πως δεν πρέπει να επιδεικνύουν τη δύναμη της εξουσίας τους σκορπώντας τον όλεθρο και το θάνατο, αλλά  υπηρετώντας τη ζωή και συμβάλλοντας στην ευημερία όλων των ανθρώπων.
Με πολλή  εν Χριστώ αγάπη

Ο επίσκοπός σας

+Νικόλαος

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Tο smardakito.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Τέλος τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:
mftinos@gmail.com

 
Top