Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013 μέλη της Κάριτας Νάξου Τήνου ο Αντώνης Δελλατόλας και η Αιμιλία Παλαμάρη ήρθαν στην ενορία μας για να ενημερώσουν τους ενορίτες για τις δράσεις της Κάριτας τόσο εντός Τήνου αλλά και όσο εκτός του νησιού.


Πλούσια η δράση παρά τα ισχνά έσοδα που έχει η οργάνωση.
Διανομή ρουχισμού σε αναγκεμένους  συνανθρώπους μας αλλά και αποστολή ρουχισμού στην Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη. Αποστολή  τροφίμων στα συσσίτια της καθολικής Εκκλησίας στην Αθήνα, συμμετοχή σε προγράμματα του υπουργείου γεωργίας για αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας αλλά και άλλες πάρα πολλές δράσεις.

Όλα αυτά βέβαια πραγματοποιούνται με την βοήθεια των εθελοντών, όλοι όσοι βοηθάνε στην κάριτας δρουν εθελοντικά.

Επίσης έγινε και μια συνοπτική ενημέρωση για τα ευρωπαϊκά προγράμματα της Κάριτας αλλά και τις δράσεις που είναι στις σκέψεις του συμβουλίου.  

Όσοι μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν η να προσφέρουν ρουχισμό η τρόφιμα μπορούν να αποτανθούν στα παραπάνω πρόσωπα που προανέφερα.

Επίσης κατά την επίσκεψη  ήταν και μια ευκαιρία να γραφτούν  αρκετά μέλη στην οργάνωση.

Θερμά Συγχαρητήρια στον Αντώνη και στην Αιμιλία για την ενημερωτική αυτή συνάντηση καθώς ήταν άρτια οργανωμένη και πολύ κατατοπιστική.

Δεν πρέπει να ξεχάσουμε όμως και να πούμε και ένα μεγάλο Μπράβο σε όλους τους εθελοντές που προσφέρουν της υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς στην κάριτας.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με κέρασμα στους παρόντες προσφοράς  της  Μαριέττας Δαβερώνη.

Μάριος Φώσκολος
 
Top