Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *


  • Δεν πίστευα ότι θα άρχιζαν από τόσο νωρίς να παίζουν τα «όργανα» για τις Δημοτικές εκλογές. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Δήμος κάνει ότι μπορεί για την βελτίωση των συνθηκών της ιατροθεραπευτικής περίθαλψης στο νησί. Όπως και ασφαλώς η αντιπολιτευόμενη πλευρά ενδιαφέρεται και δικαιολογημένα αγωνιά για το ακόμα καλύτερο.
    Από εκεί και πέρα να βρίσκομε αφορμή από μια συζήτηση για την υγεία για να συμπλεύσουμε με πολιτικές παρατάξεις και να περιλούσουμε τον αντίπαλο Δήμαρχο με κοσμητικά…επίθετα όπως λαϊκιστής και ψευδοεπαναστάτης, νομίζω ότι ξεπερνά τα όρια της καλώς εννοούμενης πολιτικής κόντρας, τουλάχιστον για το νησί μας που όλοι γνωριζόμαστε…..

    Πιστεύω , ότι καλό του Δήμου θα ήταν, οι ψηφοφόροι Δημότες να μείνουν μακριά από το δηλητήριο των πολιτικών κομμάτων στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές και να ψηφίσουν για να εκλέξουν Δήμαρχο αυτόν, που πιστεύουν ότι είναι ο καλύτερος προς τα συμφέροντα του νησιού μας και μόνο.

    Τα πολιτικά πιστεύω του καθ’ ενός Δημότη ασφαλώς και να εκδηλωθούν με τη ψήφο τους εκεί που έχουν θέση, δηλαδή στις βουλευτικές εκλογές.

    Άλλο το ένα και άλλο το άλλο.

    Πιστεύω ότι ανεξάρτητοι υποψήφιοι Δήμαρχοι θα προτιμηθούν, από τους υγειώς σκεπτόμενους συμπατριώτες μας.

    Ρένος Αθηναίος (tiniakos.biz)

    Διαβάστε περισσότερα : http://www.tinostoday.gr/
 
Top