Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκε το πάρτι αποχαιρετισμού της αποκριάς στο Σμαρδάκιτο Τήνου. Διοργανωτές όπως κάθε χρόνο η  ακούραστη Κατερίνα Δαβερώνη και ο συζυγός της Ιωσήφ Βιδάλης. 
Το πάρτι γίνεται κάθε τελευταία Κυριακή της αποκριάς ενώ  το κυριότερο βάρος της διοργάνωσης  πέφτει στα δύο άτομα που προανέφερα, βέβαια γίνεται και με την συμμετοχή και την βοήθεια των συγχωριανών.  Ο κάθε ένας συνεισφέρει σε μεζέδες ή ποτά. Μπόλικο κέφι χάρισε με τις μουσικές του επιλογές ο ταλαντούχος Χρήστος Φιοράντης ενώ το κέφι κράτησε μέχρι πρωίας. 
Θερμά συγχαρητήρια στην Κατερίνα, στον Ιωσήφ, στον Χρήστο αλλά και στους υπόλοιπους  που βοήθησαν για να στεφθεί με επιτυχία το πάρτι όπως την Αλεξία, το Μάρκο, την Μαριέττα και όσους πρόσφεραν μεζέδες και ποτά. 
Το θέμα φέτος ήταν ο Γάμος του Χαρίλαου και της Κούλας μιας και η Κούλα έμεινε χήρα πέρυσι. Γάμος με όλα τα κομφόρ.... συμπέθεροι, κουμπάροι, παπάδες, μπουμπουνιέρες, ξεροτήγανα, ρύζι για να ριζώσει το ζευγάρι, άφθονη σαγκρία για να ευχηθούν οι καλεσμένοι και μπόλικο κέφι. Μπράβο παιδιά όλα ήταν υπέροχα, και πάλι θερμά συγχαρητήρια σε όσους συντέλεσαν στην επιτυχία του πάρτι.

Μάριος Φώσκολος



























































































































































 
Top