Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *


Πριν λίγες μέρες η εκκλησία μας εόρτασε τον Αρχάγγελο Μιχαήλ, σήμερα γιορτή των Αγγέλων Φυλάκων, εόρτασε  το εξωκλήσι του Αγ. Μιχαήλ στην περιοχή «Γκντάς», περιοχή που είναι πάνω από την λαγκαδιά της Άγιας.
Την θεία λειτουργία την τέλεσε ο λειτουργός της  ενορίας π. Μάρκος Φώσκολος όπου με την γνωστή ευχέρεια που έχει  στο λόγο, εξήγησε στους πιστούς την ιδιότητα και την υπηρεσία που προσφέρουν οι άγγελοι στους ανθρώπους από την γέννηση τους έως και τον θάνατο τους…  Στην ιστορία της σωτηρίας, ο θεός, δίνει τους αγγέλους  επιφορτισμένους με την προστασία των ανθρώπων ως απεσταλμένοι του Θεού. Οφείλουμε συχνά να επικαλούμαστε τους αγγέλους φύλακες, να τους σεβόμαστε και, προπάντων να προσπαθήσουμε να τους μιμούμαστε σε όλες τις ενέργειές μας.
Πλήθος κόσμου είχαν έρθει να τιμήσουν τον Αρχάγγελο Μιχαήλ η συμμετοχή του κόσμου  ξεπέρασε κάθε προηγούμενη χρονιά, παρόντες ήταν ενορίτες του Σμαρδακίτου, από την Χώρα, τα Κιώνια, τον Αγ. Ρωμανό, τα Υστέρνια, την Καλλονή, τον Ταραμπάδο αλλά και από άλλα χωριά., επίσης τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή ο αντιδήμαρχος κ. Ξενόπουλος Αντώνιος και οι δημοτικοί σύμβουλοι  κ. Απέργης Ιάκωβος και κ. Αρμάος Παντελής.















































Μετά το πέρας της τελετής η οικογένεια του Ιωσήφ Φιοράντη που τα τελευταία χρόνια έχει επιφορτιστεί με την ετοιμασία της εκκλησίας,  παρείχε  πλούσιο γεύμα στους παρευρισκομένους ευλαβείς και  προσκεκλημένους. 


Ακολουθούν περισσότερες  φωτογραφίες από το πανηγύρι από τα http://www.tinianews.eu.


 
Top